De mechanische stimulatie van cellen met LPG Endermologie

Lees meer

Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Wist je dat?

gepost op 14-08-2019

Het team van ik! volledig is bijgeschoold om optimaal te kunnen werken met onze nieuwe LPG endermologie apparatuur?

 

 

 

 

 gepost op 04-01-2019

Je vanaf nu een gratis huidanalyse kunt laten maken met de observe 520 huid scanner?

observe 520

Wij willen het beste voor de huid van onze klanten. Met de SkinScanner maken we een doeltreffende analyse. De scanner maakt precies duidelijk wat de probleem-gebieden zijn. Zowel jij als je skin-coach zien zones in het gezicht oplichten in verschillende kleuren. Je kunt dus zelf meekijken. Iedere kleur verraadt een huidprobleem. Op basis van deze concrete informatie krijg je een persoonlijk verzorgingsadvies, zodat je huid in topconditie kunt krijgen en houden! 

 

Tijdens de SkinScan worden de aspecten van je huid zichtbaar, die voor het blote oog onzichtbaar waren. We zien precies waar de verstopte poriën zitten, maar (bijvoorbeeld) ook gebieden met onderhuidse dehydratatie, hyperpigmentatie en zonschade. Door dit duidelijke beeld, krijg je advies voor jouw persoonlijk behandelplan. Kom gerust langs voor een gratis Skin Scan!

 

 

gepost op 12-03-2018


Je vanaf nu terecht kunt bij Ik!skin and more voor alle make-up van het mooie merk" Make-up studio"?

 

 

make up studio

 

 

gepost op 11-1-2017

 

ik! skin and more dit jaar tot 10% korting op het gehele assortiment producten van Dermalogica geeft?

dermalogica

ik! skin and more viert dit jaar haar 5 jarig bestaan op de huidige locatie, en deelt dit graag samen met haar klanten!

 

In die vijf jaar hebben we veel opgebouwd: we hebben inmiddels vier behandelruimtes, we hebben naast Dermalogica ook een uitgebreid assortiment Rituals en hebben daarnaast onder andere producten van OPI en LavieSage. We zijn PowerSlim ondernemer van het jaar geweest, en zijn daar heel trots op. Ons team is uitgebreid tot vier allround schoonheidsspecialistes. En we gaan natuurlijk gewoon door met ontwikkelen en bovenal uitstekende behandelingen en producten voor u.

 Deze mijlpaal, 5 jaar aan de NCB-laan, vieren we graag met u.  Daarom geven we dit gehele jaar tot 10% korting op alle dermalogica produkten!!

 

Standaard krijgt u 5% korting op al uw aankopen van dermalogica, maar maakt u gebruik van de behandelingen van Dermalogica bij ik! skin and more, dan krijgt u zelfs 10% korting op het gehele assortiment van Dermalogica gedurende ons jubileumjaar! U bent welkom

 

 

 

 

gepost op 4-2-2016

nieuwsbrief

 

 

Gepost op 9-04-2015

 

Je beter elke dag een SPF kunt gebruiken?

Wist je dat het een fabeltje is dat een hogere factor het bruin worden vertraagt. Een crème met een hogere factor voorkomt roodheid en verbranding, maar gaat het bruin worden niet tegen!

De beschermingsfactor van een zonnebrandmiddel wordt aangegeven met SPF (Sun Protection Factor). De SPF moet zorgvuldig worden gekozen en is afhankelijk van je huidtype. Naast je dagelijkse dagcrème is het heel belangrijk om een SPF te gebruiken.

Een uv-bescherming (SPF) werkt beschermend doormiddel van een soort spiegeltje op de huid. Door een bepaald aantal stoffen in een zonnebrand- of dagcrème kunnen de zonnestralen niet onze huid binnendringen en stoten deze weer af. Ook is het belangrijk om u huid goed te beschermen in de winter.
 Een zonnebrand creme is de beste anti-rimpel creme!!

Iemand met een bleke huid, blond haar en blauwe ogen zal sneller in de zon verbranden dan iemand met een getinte huid en bruine ogen. Per SPF kun je met een normale huid 20 minuten veilig zonnen. Een SPF 12 is dus goed voor twaalf keer 20 minuten zonnen.

De zon maakt vitamine D aan, daar heeft iedereen baat bij. De zon kan je helpen bij huidproblemen zoals psoriasis, acne en eczeem. Een nadeel van de zon is dat je al vroeg last kan krijgen van verbranding en eventuele huidirritatie.

Zo zorgt de zon ervoor dat je uitslag kan krijgen of je kan verbranden. Zonlicht is niet altijd een mooi masker. Juist niet zelfs. Het veroorzaakt donkere pigmentverschuivingen, pigmentvlekken, verslapte huid met rimpels en je kan er verhoorning van krijgen. Te veel in de zon geeft meer kans op huidkanker.

Dagcrème met een UV-A filter beschermt de huid voornamelijk tegen huidveroudering. Een UV-B filter in een zonnebrandcrème zorgt ervoor dat de huid niet zo snel verbrandt. 80% van de Uv-Stralen worden doorgelaten als het bewolkt is. Zorg er dus voor dat je je huid elke dag beschermt met Uv-Filter/SPF. (Bron: http://www.gezondheidsnet.nl/zonnen/kies-de-juiste-zonbescherming)

 

 

Gepost op 21-03-2015

Haver, cranberry, framboos, gember en groene thee een positieve uitwerking hebben op je gezondheid?


Eet jezelf mooi!

Tijd voor een (huid)ontbijt:
- 250 ml (soja) yoghurt of melk naar keuze
- 3 eetlepels havervlokken
- handje (gedroogde) cranberries
- handje frambozen
- groene thee
- verse gember

Meng de havervlokken, cranberries en frambozen door je yoghurt. Zet een kopje groene thee en snijd de gemberwortel in plakjes. Voeg enkele plakjes gember toe aan je thee en laat deze vervolgens 3 minuten trekken. Genieten maar!

 

 

 

Cranberry
Cranberries zitten boordevol vezels en bevatten veel polyfenolen (krachtige antioxidanten) Bovendien hebben ze antibateriële eigenschappen, doordat ze bepaalde stoffen bevatten die het risico op infecties in het spijverteringskanaal en de urinewegen verminderen. Hierdoor zijn cranberries perfect geschikt om een blaasontsteking te voorkomen en verhelpen.

Haver
Haver is echt krachtvoer. Het is zeer voedzaam en bevat veel vitamines en voedingsvezels, eiwitten, zink, magnesium en ijzer. Bovendien zorgen de langzame en complexe koolhydraten in havermout voor een efficiënte energielevering, waardoor er geen piek ontstaat in de bloedsuikerspiegel en je minder snel last krijgt van snack-attack.

Framboos
Frambozen hebben een zeer hoge ORAC-waarde en ze bevatten bovendien meer vezels dan ander rood fruit (zoals bosbessen en aardbeien). Daarnaast zijn ze een geode bron van vitamine C en E.

Gember
Gember is een wortelknol van de gemberplant met geneeskrachtige eigenschappen. Het bevordert de doorbloeding, voorkomt ontstekingen, neutraliseert vrije radicalen en reduceert vochtophopingen.

Groene thee
Groene thee boost het metabolisme, heeft een verkwikkende werking en een postief effect op de bloedsuikerspiegel en de bloeddruk. Bovendien zit de thee bomvol antioxidanten, die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Antioxidanten hebben ook een positief effect op de huid. Naast onstekingsremmend, werken de antioxidanten preventief op het onstaan van rimpels, doordat ze huidbeschadiging door zonlicht kunnen voorkomen. Dit wordt ook wel het photoprotective-effect genoemd.

Puur van binnen en mooi van buiten!
Dermalogica gebruikt deze werkzame stoffen ook in haar verzorgingsprocducten, ze hebben dus een positieve werking op de huid en een super gezonden werking op je lichaam van binnen. Eet jezelf mooi!

 

Gepost op 11-03-2015

Je met Power Slim na 4 maanden je weer helemaal herboren voelt. Lees hieronder het verhaal van Frederieke een moeder die na haar bevalling bleef aankomen maar nu de overtollige kilo's op een gezonde manier is kwijtgeraakt:

Na de bevalling van mijn jongste dochter vond ik het heerlijk dat ik alles weer mocht eten. Ik genoot daar enorm van, helaas kwamen er steeds meer kilo’s aan. Toen ik werkeloos thuis kwam te zitten werd het nog erger. Ik was al een emotie- eter en uit verveling ging ik nog meer snoepen. Na vier maanden vond ik een nieuwe baan. Nu moest ook meteen het roer om, dit kon niet meer. Ik woog bijna 90 kg en als ik nu niks deed zou het er aan blijven.

Mijn man vond het niet erg, maar voor mijn zelfbeeld en eigenwaarde was het nodig. Ik kon geen leuke kleren meer aan en voelde mij niet aantrekkelijk. Ik maakte een afspraak bij PowerSlim coach Nicole en na dat gesprek wist ik het zeker. Dit moest ik doen!

Ik ging enthousiast aan de slag en wat bleek: het ging super! Ik kon het PowerSlim afslankprogramma makkelijk volhouden. Ik had zelfs geen drang naar snoep of koek en van emotie- eten is geen sprake meer. Elke week ging ik vol vertrouwen op de weegschaal staan. Ik begon al heel snel resultaat te zien. Mijn jeans gingen steeds losser zitten en mijn zelfbeeld begon te stijgen. Als ik een minder moment had wist mijn coach mij te motiveren om door te gaan.

Voor het eerst durf ik nu weer korte rokjes aan. Na drie maanden kan ik vol trots zeggen dat ik heel wat kilo’s kwijt ben. En ik weet het, nu begint pas de echte uitdaging; het op gewicht blijven. Ik ga nog een jaar lang op na begeleiding bij mijn coach om zo mijn gewicht vast te houden. Ik weet zeker dat het mij gaat lukken. Ik ben trots op mijzelf en kijk weer graag in de spiegel.

In maart 2015 stond mijn verhaal ook in het blad de Beau Monde Happy in Shape:http://www.powerslim.nl/ervaringen/frederieke/

 

Gepost op 19-02-2015

Je 1 kilo per week gezond kan afvallen door overdag te Power Slimmen en 's avonds gewoon te eten?

Het kan echt! Met Power Slim lukt het om je ideale gewicht te bereiken zonder een hongergevoel. Power Slim heeft lekkere gerechten waardoor je niet het idee hebt dat je aan een dieet bent. Power Slim leert je op een gezonde manier eten te bereiden zodat je op lange termijn er profijt van hebt en niet alleen op korte termijn!

Maak eens een lekkere supergezonde Power Slim groente Smoothie!
Neem een Power Slim dessert aardbei en een flinke bos basilicum. Doe het dessertpoeder met 200 ml water en de basilicumblaadjes in een blender. Of wat dacht je van koude drank perzik/mango met verse spinaziebladeren en ½ avocado? Deze smoothies zijn supergezond. De meeste groene groenten bevatten over het algemeen ook minder koolhydraten dan gekleurde groenten. 

 

Voor meer informatie over Power Slim klik hier of kom vrijblijvend langs voor een gratis intake. 

 

 

 

 

 

 Gepost op 11-02-2015


Premiere van 50 tinten grijs in Veghel was? en ik! was er bij!


 

 Wist je dat?

 • In 2012 schrijfster E.L. James werelds best verkochte auteur was.
 • Voordat James een bestseller auteur werd, ze een succesvolle carrière bij de televisie had.
 • De verkoop van duct tape, tie raps en touw is wereldwijd flink toegenomen, met dank aan de bondage scènes in het boek.
 • Hoewel de boeken zich in Seattle en Portland afspelen, is auteur E.L. James nooit in deze steden geweest. Ze gebruikte Google Street View om de straten en pleinen te verkennen..
 • Het boek kreeg het label ‘mommy porn’ en ‘Twilight for Adults’.
 • Er meer dan 100 miljoen boeken zijn verkocht. Wat meer is dan Harry Potter en de Relieken van de Dood enDe Da Vince Code
 • De eigenaar van het Damson Dene Hotel in Engeland heeft alle Bijbels, die traditioneel in hotelkamers aanwezig zijn, vervangen door exemplaren van deze erotische trilogie.
 • Actrice en regisseur Angelina Jolie kreeg het aanbod om de film te regisseren, maar sloeg het aanbod af.
 • De verkoop van de seksspeeltjes die Anastasia Steele in de boeken gebruikt, is met vierhonderd procent gestegen.
 • Volgens een online enquête verkiest 44 procent van de vrouwen het lezen van de Vijftig Tinten Grijs boeken boven echte seks. (Bron: rtl4)
En wist je dat wij bij ik! de 50 tinten grijs OPI nagellak hebben?
 

 Gepost op 06-02-2015

Een wisseldouche goed is voor je huid, spieren en weerstand?

Wat gebeurt er met je lichaam? 
Als je een warme douche of warm bad neemt, gaat het bloed naar de uiteinden van je lichaam, de poriën in je huid gaan open staan en dieper in je lichaam is even iets minder bloed. Met een koude douche komt er dieper in je lichaam meer bloed en aan de oppervlakte juist minder. Je schudt je lichaam wakker, waardoor allerlei spieren én je huid worden gestimuleerd.


De traditionele wisseldouche 
Afwisselend warm en koud water over je huid laten stromen, helpt ook tegen cellulitis. Met alleen een hete douche verslapt je huid, maar een wisseldouche met lauw en koud water verbetert de bloedcirculatie. Opgehoopte vetkussentjes krijgen zo minder kans.

Een wisseldouche lijkt heel simpel: gewoon warm met koud water afwisselen. Toch heb je er allerlei varianten in. Bij de traditionele wisseldouche wissel je steeds van warm naar koud. Je sluit altijd af met een koude douche, zodat de poriën worden gesloten.

 

Voor de warme douche (ongeveer 15 seconden) kies je voor een temperatuur van 38°C-40°C. Daarna is het even de tanden op elkaar en draai je de thermostaat onder de 20°C voor minimaal 5 seconden.

De Schotse douche 
Deze manier van douchen bestaat uit de herhaling van één tot drie minuten heet water en tien tot dertig seconden koud water. Het is vooral goed bij energiegebrek, chronische diarree, irritaties in de onderrug en hevige transpiratie.

Gelijk wisselende douche 
Als je last hebt van spijsverteringsstoornissen en rugklachten, biedt de gelijk wisselende douche een uitkomst. Richt het water op de buik en wissel de koude en warme stralen voor een zelfde periode af.

En wist je dat...

 • Een wisseldouche ook helpt om je weerstand te verhogen? Door regelmatig een wisseldouche te nemen, raak je gewend aan temperatuurverschillen. Zo krijgen verkoudheid en griep geen vrij spel!
 • De oude Grieken al verzot waren op wisseldouches? In elk badhuis was wel een dompelbad aanwezig. De Grieken zagen de wisseling van heet naar koud water als een verjongingskuur. Waarschijnlijk vanwege het verkwikkende gevoel dat je hebt na afloop van de wisseldouche.   (Bron: gezondheidsnet.nl)

Let op!
Mensen met gezondheidsklachten aan hart of bloeddruk moeten eerst met hun (huis)arts overleggen of een wisseldouche daadwerkelijk goed voor ze is.

 

Gepost op 28-01-2015
 
Wist je dat pure chocolade goed is voor je huid?
In deze tijd dat we al zoveel moeten laten voor onze gezondheid, is er pure chocolade! 

Pure chocolade bevat flavanolen die helpen je huid tegen zonschade, een belangrijke oorzaak van rimpels, te beschermen. Dit blijkt uit een Brits onderzoek. 

Uit een recent onderzoek uitgevoerd door een Britse privékliniek blijkt dat enkele stukken pure chocolade per dag rimpels, die veroorzaakt werden door het UV-licht van de zon, helpen te voorkomen. Helaas voor de zoetekauwen is enkel pure chocolade een antirimpelmiddel, omdat dit veel flavanolen bevat. Dit zijn antioxidanten die in cacaobonen, het hoofdbestanddeel van chocolade, voorkomen.Uit het onderzoek blijkt dat degenen die chocolade met veel flavanolen aten, meer UV-licht konden verdragen dan degenen die chocolade met weinig flavanolen bevatten. “De voornaamste voordelen van flavanolen voor de huid zijn de ontstekingsremmende werking  en de antioxidanten.” (Bron: happynews.nl)

FacebookInstagram