afvallensamen met je coach

Lees meer

Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Ons team

Angeline

Angeline

Ik ben de eigenaresse van ik! skin and more in Veghel. 25 jaar geleden heb ik mijn diploma’s behaald als schoonheidsspecialiste en visagiste. Na mijn opleiding was ik er snel over uit dat ik een eigen schoonheidssalon wilde beginnen. Mijn passie is om onze klanten eerlijk te adviseren over hun huid en geen valse beloften te doen. De wensen van onze klanten staan voorop en daarom vind ik het zeer belangrijk dat elke klant tevreden naar huis gaat.Om op de hoogte te blijven over de laatste trends, de nieuwste apparatuur ontwikkelingen en producten volg ik het hele jaar door trainingen. Middels deze kennis wil ik onze klanten optimaal adviseren. Elke huid is anders en dient daardoor ook anders behandeld te worden.
Ik ben trots op wat wij met ons team iedere dag samen bereiken! 

Lisan

Lisan

Ik heb diverse opleidingen gevolgd en ik ben geslaagd voor schoonheidsspecialiste en als allround schoonheidsspecialiste. Daarnaast ben ik ook pedicure en heb ik een diploma voor visagie. Mijn specialisaties zijn: acne behandelingen,
 bindweefsel massage,
 shiatsu, massage
aromatische oliën. Ik ben vijf jaar geleden begonnen als stagiaire bij ik! Na mijn opleiding ben ik hier fulltime blijven werken. Het leukste vind ik om met mensen bezig te zijn en ze met een fijn gevoel weer naar huis te laten gaan. Ik vind het een uitdaging om de producten in de behandeling aan te passen aan de verschillende huid types. Elke huid is verschillend en bij elke huid hoort een passend advies. 

Laura

Laura

Sinds 2016 werk ik bij ik! skin and more als allround schoonheidsspecialiste, pedicure en Dermalogica Expert. Ik ben gespecialiseerd in het geven van acne, gelcolor en LPG behandelingen. Mijn diploma’s heb ik behaald op het ROC in Eindhoven.Ik vind de combinatie van mijn werk erg leuk door de veelzijdigheid die het bied en zo blijft iedere dag voor mij een uitdaging. Bij ik! skin and more blijf ik veel nieuwe dingen leren doordat wij hier een ruim aanbod aan verschillende behandelingen hebben en bij blijven met de nieuwste behandelingen en methodes uit de schoonheidsbranche.

Anouk

Anouk

 
Sinds september 2015 ben ik al aanwezig bij ik! skin and more.Ik heb hier eerst veel inspiratie op gedaan en veel geleerd als stagaire.In 2016 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald op het ROC in Eindhoven, en leer ik nu verder voor extra specialisaties.Ik heb voor de schoonheidsbranche gekozen omdat ik het leuk vind om met mensen te werken, ze te kunnen helpen en adviseren.
 Graag tot ziens bij ik! skin and more.

 


Elle

Elle

Cosmetisch arts Elle Vissers is vanaf 2016 werkzaam bij ik! skin and more.

Inmiddels is het alweer 6 jaar geleden dat ik mijn studie geneeskunde aan de universiteit van Maastricht heb afgerond. Na enkele jaren als arts te hebben gewerkt bij de disiplines plastische chirurgie en spoedeisende hulp geneeskunde, heb ik me gespecialiseerd in het plaatsen van injectables en medisch-cosmetische huidverbetering. Mijn keuze voor dit vak komt voort uit mijn wens om mensen op een mooie en gezonde manier ouder te laten worden met een stralende huid. Via verschillende internationale congressen en cursussen blijf ik steeds op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische geneeskunde.Ik geef echter wel de voorkeur aan kwaliteit en veiligheid in plaats van mee te gaan met alle nieuwste trends in ons vakgebied! Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij ik! skin and more


Rianne

Rianne

Huidtherapeute Rianne Boekhout is vanaf 2006 werkzaam bij ik! skin and more.
Ik ben sinds 2005 huidtherapeute en heb voor dit beroep gekozen vanwege de veelzijdigheid. Met een paramedisch oog kijk ik naar het probleem dat een cliënt aan me voorlegt. Dat kan een pigmentvlek zijn, couperose, acnélittekens of ander huidprobleem.Door de jaren heen heb ik steeds meer ervaring opgebouwd in het vinden van de beste oplossing voor ieder huidprobleem. Het geeft mij veel voldoening als een cliënt na een behandeling tevreden naar huis gaat.Ik verdiep me in de nieuwste mogelijkheden en in de beste kwaliteit. Eerlijke adviezen staan bij mij centraal als u bij me komt met uw huidprobleem.

Volg ik! skin and more op Facebook Facebook