Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

PS. food & lifestyle

 

Uw streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?

Maak kennis met Angeline Exters , uw PS. food & lifestyle coach in Veghel

 

 PS

Wilt u serieuze stappen zetten om uw streefgewicht te bereiken en te behouden? Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon? Voor professionele begeleiding kunt u terecht bij PS. food & lifestyle coach Angeline Exters.

 

 

"Het programma sprak me erg aan.Voor mij was het erg fijn dat direct duidelijk was wat ik wel en niet mocht eten. De begeleiding van Angeline heeft er toe geleid dat ik nu, twee jaar later, nog steeds 28 kilo lichter ben. Ik houd dit nu zelf onder controle, maar als ik vragen heb, kan ik nog steeds bij haar terecht".

"Ik kan echt zeggen dat dit mijn leven heeft verandert”

Susan Pittens , Veghel

 

 PS. food & liestyle

Wat is PS. food & lifestyle ?

PS. food & lifestyle is een afslankconcept waarmee u niet alleen het door u gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in uw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van onze goed opgeleide en gecertificeerde PS. food & lifestyle coach. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.

Het concept bestaat uit drie fases, die u onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werkt u toe naar uw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijft u onder onze professionele begeleiding, zodat u het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

 

Het PS. food & lifestyle programma kort samengevat:

  •   Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  •   Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon,onder professionele begeleiding.
  •   Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht.

 

 

Oriënterend adviesgesprek

Tijdens een oriënterend adviesgesprek vertellen wij u graag meer over het PS food & lifestyle programma.

Neemt u hiervoor gerust contact met ons op via onderstaande link.   Een adviesgesprek is natuurlijk kosteloos en volledig vrijblijvend

 

Contactformulier

 

Over Angeline Exters 

Mijn naam is Angeline Exters. Sinds 2010  ben ik gecertificeerd PS.food & lifestyle coach. Met ons bedrijf ik! skin and more, gevestigd in Veghel, begeleid ik u graag bij het behalen van blijvende resultaten. U kunt rekenen op persoonlijke en professionele ondersteuning bij het bereiken van uw streefgewicht en het vasthouden hiervan.   

           Angeline

 

 

 PS food & lifestyle

 

 


 

FacebookInstagram