De mechanische stimulatie van cellen met LPG Endermologie

Lees meer

Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

L'Objet

 L’OBJET is het levenswerk van oprichter en creatief directeur Elad Yifrach. Elad, geboren en getogen in Israël, vestigde zich als binnenhuisarchitect in Beverly Hills voordat hij zijn intrek nam in New York. Een levenslange reiziger met een mondiaal ontwerpperspectief, Elad doordrenkt elk ontwerp met zijn eigen verhaal.

 

L’objet maakt ontwerpen voor het huis die zowel luxe als functionele kunstwerken zijn, vervaardigd met de hoogste graad van uitmuntendheid en kwaliteit. De gebruikte eigen technieken onderscheiden L’OBJET van alle andere. Elk stuk is gemaakt door de hand van een ambachtsman, veel met behulp van technieken die al generaties lang zijn doorgegeven. Bij ik! skin and more kunt u nu de high end geurlijn van l'objet vinden. Ervaar zelf de heerlijke geuren Rose Noire, Bois Sauvage en Cóte Maquis.

 

 

l'objetHeerlijke uitgebalanceerde aromaten kunnen van een gewoon ritueel een buitengewone belevenis maken. Samen met Europa's oudste ambachtslieden in bad- en schoonheidsproducten combineert L’Objet technieken uit de oude wereld terwijl innovatie wordt gevonden binnen de integriteit van mooie natuurlijke ingrediënten. Om blijvende kwaliteit te verzekeren, worden de formules bovendien in UV-blokkerend, zwart violet glas verpakt. Deze ultieme apothekerservaring is ontworpen om de lucht te verfraaien, het lichaam te voeden en de geest te verheffen. Het Badzout is bijvoorbeeld een verkwikkende toevoeging aan uw badritueel, met Atlantische en Epsom-zouten, natuurlijke extracten en gedroogde botanische producten. Los een handpalm van het badzout op in het badwater voor een heerlijke beleving.

 

 

De hand + bodylotion kalmeert en beschermt met een zijdezachte mix van hydraterende, elementen. Doordrenkt met aromatische botanicals, zoete amandelolie en speciaal samengesteld voor snelle opname. Ga voor volledige ontspanning met de Bath Salt, reinig de huid met de Bath Soap en sluit af met de verzachtende bodylotion. Dit volledige ontspanningsritueel is nu verkrijgbaar bij ik! skin and more.

 

l'objet

 

FacebookInstagram