Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

La Colline

La Colline Skincare, Swiss Riviera Beauty Treatment

 

La Colline is ontwikkeld in het hart van een fascinerende regio, in een omgeving van zeldzame puurheid: de beschermde vallei van de Rhone Rivier in het kanton Wallis.De geboorteplaats van het merk is Sion, een stad gesitueerd tussen twee heuvels (“collines” in het Frans): Valère en Tourbillon, die symbool staan voor constante kracht.

Sindsdien hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria, in de Zwitserse Rivièra, dat wordt beschouwd als het middelpunt van de biotechnologische industrie, een actieve bijdrage geleverd aan het toonaangevende onderzoek naar een wereldberoemde Zwitserse specialiteit: cellulaire therapie.ik skin and more

 

Hightech en botanische extracten

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, van mannen en vrouwen, een oplossing bestaat.

La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid. De bijzondere salonbehandelingen zorgen voor een optimaal anti-aging effect.

De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd.

Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de productseries zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincare worden genoemd.

Het succes van La Colline reikt tot ver over de Zwitserse grenzen, waar de producten worden ontwikkeld, en het merk is nu een wereldbekend expert op het gebied van anti-aging.

 

[ CMAge® Complex ]

Vanuit het hoofdkantoor in de Zwitserse Alpen, een natuurlijke omgeving van zeldzame zuiverheid, hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria een reputatie opgebouwd op het gebied van huidverzorging die de ‘cellulaire klok’ aanpakt.

Het resultaat van de wetenschappelijke vooruitgang komt tot uiting in het CMAge® Complex en waarborgt de effectieve anti-agingwerking van alle La Colline producten.

De drie pijlers hydratatie, bescherming en oxygenatie werken diep in de huidcellen.

 

[ Bewezen Resultaat ]

In Vitro tests 1
Toename van de mitochondriale activiteit : +50%
Proliferatie van fibroblasten : +320%

Evaluatie door een dermatoloog 3
De huid is helder : +87%
En de huid is egaal: +80%

InVivo Tests 2
Na 14 dagen: 66% toename hydratatie
Na 28 dagen: 50% afname van de diepte van rimpels

Zelf-evaluatie 3
De huid straalt meer: 67%
En de teint is helder: 70%

1 Studie uitgevoerd op een menselijke fibroblastencultuur.

2 Studie uitgevoerd bij 25 vrouwen in de leeftijdsgroep 37 tot 65 jaar, tweemaal per dag aangebracht. Onderzoek gericht op actieve ingrediënten.

3 Studie uitgevoerd bij 30 vrouwen gedurende 4 weken. Onderzoek gericht op actieve ingrediënten.

 

la colline

 

 

 

 

 

FacebookInstagram