De mechanische stimulatie van cellen met LPG Endermologie

Lees meer

Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Gendecode skincare

 

Laat uw persoonlijke, op maat gemaakte huidverzorging ontwerpen

op basis van een DNA test en omgevingsfactoren analyse. 

Elke huid heeft verschillende behoeftes en problemen en verschillende

genen hebben andere cel functies die geoptimaliseerd kunnen worden.

 

Waarop baseren wij bij ik! skin and more ons advies voor huidverbetering? Wat we zien op de huid, met ons huid analyse apparaat, wat we uit de intake met de klant halen en een groot deel door onze ervaring.

We zien lijntjes, rimpeltjes en verslapping. Pigmentatie storingen en verlies van uitstraling. Maar waar komt dit vandaan? Een groot deel door invloeden van buitenaf. Toch zien we bij iedereen verschillende effecten van deze invloeden van buitenaf. En vaak zijn er ook problemen waar geen externe invloed aan te koppelen is. Hoe kan dat?

Het is erfelijk bepaald op welke invloeden de huid een goede weerstand heeft en waarop minder. Daarnaast zijn een groot aantal huidverouderingsproblemen in DNA bepaald.

DNA testen is daarom de nieuwe stap in cosmetica. Dit betekend niet dat we de uitwerking van een gen kunnen veranderen. De aanleg blijft bestaan. We kunnen wel de huid veel nauwkeuriger beschermen, ondersteunen op precies die invloeden van buitenaf of zelfs intern. Een ware revolutie voor de klant die er alles aan wil doen de huid zo lang mogelijk jeugdig, gezond en stralend wil houden.

Wat kunnen we analyseren, en wat doen we daarmee?

We testen 24 genen die de meeste impact hebben op het verouderingsproces van de huid en waar we met behandelingen en cosmetica een positieve invloed op kunnen hebben. Vervolgens hebben we meer dan 2700 ingrediënten combinaties tot onze beschikking om een 99% actieve cosmetica serie te maken specifiek aangepast op uw DNA en persoonlijke voorkeur in structuur en zelfs geur.

 

Hoe werkt het?

  • Stap 1. is de DNA test, deze wordt in Italië in een van de meest vooraanstaande klinieken geanalyseerd en direct na analyse vernietigd. De resultaten worden naar onze Genetische Biologen in Spanje gestuurd om daar de aansluiting met uw product te maken.
  • Stap 2. is foto’s maken en een vragenlijst invullen waarop we aangeven wat u ziet op de huid. Dit hebben wij nodig omdat het belangrijk is te weten welke genen tot expressie zijn gekomen en welke nog niet. En of er andere problemen zijn die u wel onder de aandacht wilt brengen maar die door invloeden van buitenaf zijn gekomen. .
  • Stap 3. ontvang uw op maat gemaakte producten: Op basis van de genetische analyse van erfelijke aanleg, de klinische informatie en omgevingsfactoren van uw levensstijl, ontvangt u een genetische verslag met uw specifieke producten van Sepai GenDecode

Hoe aan de slag met Gedecode skincare?

 

In de salon wordt een uitgebreide intake afgenomen. Tevens nemen we een monster af van uw wangslijmvlies. Dit sturen we op naar het lab in Italië en daar gaan de genetisch biologen aan de slag om de perfecte aansluiten met uw product te maken. Daarnaast vult u, samen met één van onze specialisten, een zeer uitgebreide vragenlijst in. Ook worden er foto's van u gemaakt, zodat de genetisch biologen kunnen zien welke genen al tot expressie zijn gekomen en hoe de uitstraling van de huid is. Tot slot brengen we u op de hoogte als alles binnen is en nodigen we u uit om alles in ontvangst te nemen, samen met de nodige uitleg.

 

   gendecode

 

 

 
 

FacebookInstagram