De mechanische stimulatie van cellen met LPG Endermologie

Lees meer

Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Dermalogica

 

Een gezonde huid start met Dermalogica. Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde mooie huid krijgt dan een andere betekenis.

dermalogica

Dermalogica heeft voor ieder huidprobleem een oplossing. In elke behandeling voeren wij een korte gezichtsanalyse uit zodat we specifiek naar jouw huid kunnen kijken, zo krijgt u inzicht in uw persoonlijke huidverzorgingsbehoeften en kunnen wij aan de slag met ons behandelplan. 

Dermalogica heeft veel verschillende lijnen die een specifiek probleem aanpakken, denk bijvoorbeeld aan een lijn die onzuiverheden helpt verminderen, de huid gaat kalmeren, pigmentatie, een speciale mannenlijn, hydraterende producten en natuurlijk een lijn speciaal voor de anti-aging. Voor huidverbetering heeft Dermalogica series als Age Smart gericht op huidverbetering, MediBac Clearing voor acne (ook bij volwassenen), Shave een shave-system metproducten te gebruiken voor, tijdens en na het scheren, ChromaWhite Trx voor (hyper)pigmentatie, Ultra Calming voor de gevoelige huid op basis van havermout en Clean Start speciaal voor pubers.

Dermalogica gebruikt nooit ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Hierdoor is de kans op huidirritaties zo klein mogelijk en geschikt voor de meest gevoelige huidtypes, zelfs voor acne of rosacea.

Omdat er bij dermalogica niet met standaardbehandelingen gewerkt wordt zijn de tarieven gebaseerd op tijd. Je kan zelf bepalen hoelang je behandelt wilt worden  en jouw tijd kan naar eigen keuze op basis van ons advies ingevuld worden.

Een gezonde huid start met Dermalogica

 

dermalogica

FacebookInstagram