Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Definitief ontharen

Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!


Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Wat precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van uw haren en huidtype. Onze huidtherapeut is expert op het gebied van ongewenste haargroei. Ze weet precies wat te doen om u in zo’n kort mogelijke tijd van het allerbeste resultaat te voorzien. Een super gladde, zachte en haarvrije huid.

 

“Ga voor de allerbeste laserbehandeling ongeacht uw huidskleur en haartype!”

Alles over veilig en effectief definitief ontharen

Laserontharen en ipl ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Ze gebruiken warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen zoals de 3P-cooling, voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heeft u een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Cosmetique Totale werkt met de allernieuwste apparatuur. Zowel laser, ipl als radiofrequente behandelingen zijn mogelijk. Onze huidtherapeut is HBO-geschoold, kwaliteitsgeregistreerd en lid van de NVH. Ze volgt doorlopend cursussen en trainingen. De kennis is actueel. Bij Cosmetique Totale krijgt u ook op deze behandelingen de unieke kwaliteitsgarantie.

 

 

 

Heeft u interesse in definitief ontharen?

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en de huidtherapeut stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies welke methode voor u het meest geschikt is en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult via ons contactformulier.

FacebookInstagram