NIEUW: 100% maatwerk opbasis van uw DNA analyse.

Lees meer

Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Couperose

Vrouwen zijn over het algemeen veel bezig met het camoufleren van deze aandoening in het gelaat maar ook op de benen. Vandaag de dag is dit niet meer nodig. Met een laserbehandeling kunnen de verwijde vaatjes binnen enkele minuten in het gelaat en veelal ook van de benen verwijdert worden.

Vaatjes verdwijnen met laserlicht
Het laserlicht wordt via een gekoelde scanner op de huid losgelaten. Bloed bevat hemoglobine dat het laserlicht absorbeert en omzet in warmte. Deze warmte lost de eiwitten in het bloed en de vaatwand op. Het gevolg hiervan is dat het bloed gaat stollen en de vaatjes hierdoor verdwijnen. Het meeste effect boeken wij bij een lichte huid. Hoe lichter de huidskleur hoe effectiever het resultaat. De tijdsduur van deze couperose behandeling in het gelaat is ongeveer 10 tot 20 minuten, een behandeling op de benen duurt ongeveer 20 tot 50 minuten.

Aantal behandelingen 
Het aantal behandelingen wat men nodig heeft is afhankelijk van de hoeveelheid zichtbare vaatjes, maar een gemiddelde ligt op 1 tot 4 behandelingen. Na de behandeling kan roodheid ontstaan en een aantal dagen later -tot zelfs twee weken na de behandeling- kunnen korstjes ontstaan op de behandelde vaatjes. Uiteindelijk verdwijnen deze en blijft er een mooi resultaat over.

  

Volg ik! skin and more op Facebook Facebook