Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Iedereen wil volle en lange wimpers. Ben jij ook zo druk s’ochtends, geen tijd voor mascara? Wil je er prachtig uitzien ook zonder make-up als je plotseling de deur uit moet? Geen geklodder of geklieder, geen tranende ogen van irritatie van je make-up….. nu is er een oplossing: Wimperextensions!

Wimperextensions zijn al enige tijd razend populair in Nederland. Geen wonder, want ze geven je een mooie open blik en hebben nauwelijks verzorging nodig. Deze individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei en het soort lijm, blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Het plaatsen van een nieuwe set wimpers neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Wij werken bij ons in de salon met Blink wimperextensions. Blink wimperextensions zijn gemaakt van koreaans PBT en worden met de hand geproduceerd. Door de wijze van fabricage en het gebruikte materiaal zijn de wimper extensions nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en voorzien van de perfecte glans.

Het oog wil ook wat!
Wimperextensions of eyelash extensions zijn de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. De wimperbehandeling die alleen gedaan kan worden door een Wimperstyliste, zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara. De wimpers van Lash eXtend zijn individuele wimperextensions oftwel de one by one techniek (haartje voor haartje).

De wimpers zijn vervaardigd van de hoogwaardige kwaliteit koreaanse PBT fiber. Dit betekent dat de extensions zijn gemaakt van synthetische materialen. Speciaal aan deze wimperextensions is dat deze zijn afgewerkt met een zijde coating. Lash eXtend heeft 2 kwaliteiten de Premium Silk en de Premium Mink. 100% real mink wimperextensions zijn gemaakt van nerts haartjes.

Wil je weten of dit wat voor je is? Of ben je er al uit! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

FacebookInstagram