De mechanische stimulatie van cellen met LPG Endermologie

Lees meer

Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Wat is spray-tanning?

Spray-tan geeft je in 10 minuten een prachtig bruine huid. Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid.

Het resultaat van voor en na een spray-tan behandeling

  • Direct een gebruinde huid
  • Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
  • Het is snel, spray tanning duurt 10 minuten
  • Natuurlijk resultaat
  • Goed voor je huid!

 Zo kun je jezelf het beste voorbereiden op een spray-tann behandeling:

Vóór het spray-tannen:

Scrub uw huid 24 uur van te voren. Neem hierbij de ellebogen en knieën extra goed mee! (gebruik een scrub zonder olie)
Het ontharen van uw lichaam mag tot 8 uur voor de behandeling. Smeer uw lichaam en gezicht na het scrubben niet meer in met een bodycreme, dagverzorging of foundation! De huid moet droog mogelijk blijven voor de behandeling zodat de spray-tann niet gaat vlekken. Trek op de dag van de spray-tann behandeling loszittende kleding aan en oud ondergoed voor tijdens de behandeling.

Na het spray-tannen:

Er zijn verschillende kleuren spay-tan mogelijkAfhankelijk van het soort spray-tann mag u na 2 of 8 uur douchen. Na het douchen kunt u het beste uw huid insmeren met een speciale bodycreme zodat de spray-tann beter word behouden. Ook de dagen na de behandeling goed de huid blijven insmeren. Na het douchen of baden: dep je huid alleen voorzichtig droog. Lange blootstelling aan water zal je kleur sneller doen vervagen. Ook hebben wij speciale crèmes voor eventueel de handen en het gezicht zodra deze lichter worden na een aantal dagen.

FacebookInstagram