Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Wist je dat een massage je huidstructuur verbetert?

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de huidstructuur, het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Bindweefselmassage is toe te passen op het gehele lichaam waardoor bijvoorbeeld buik, billen en benen er aanzienlijk strakker uit gaan zien. Het is een intensieve behandeling en niet geheel pijnloos maar geeft, uit onze eigen ervaring, heel mooi resultaat!     

 topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. In samenwerking met de Beauty Angel krijgt u hierdoor dus top resultaat. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband en de huid gaat er stralend en jonger uitzien

 

ik skin and more

 

 

 

Deze bindweefselmassage is uitermate geschikt bij:

  • Anti-aging
  • Littekenbehandeling
  • Pigmentvlekken
  • Bestrijding van cellulitus 
  • In conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep zoals een facelift  

 

Ontspanningsmassage

 

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld.

Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. 

Hotstone massage

Een hotstone massage is eigenlijk een warmte massage. Je lichaam zal door deze massage opwarmen. Deze therapie word vooral gedaan op een gespannen lichaam. Er word gebruik gemaakt van stenen die op het lichaam word gelegd. Deze stenen hebben de warmte van 50 graden Celsius tot 55 graden Celsius. Jij kan aangeven waar je de stenen wilt hebben. Dit is meestal op de achterkant van je rug, of op je bovenbuik. Maar Benen, armen en onderbuik zijn ook mogelijk natuurlijk. Terwijl de stenen op je lichaam inwerken, zal je extra kunnen genieten van de lekkere massage.

Hotstones

De voordelen van een hotstone massage zijn vooral dat het helpt tegen:

  • Rugpijn
  • Hoofdpijn
  • Spierpijn
  • Nekpijn
  • Luchtwegenaandoeningen

FacebookInstagram