NIEUW: 100% maatwerk opbasis van uw DNA analyse.

Lees meer

Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Mannen behandelingen

Mannen en de gezonde huidNatuurlijk mogen mannen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij hebben veel ervaring met de mannenhuid. We nemen de tijd om je te adviseren over de juiste behandeling en producten. We houden van een persoonlijke benadering en nemen de tijd om jou de juiste informatie te geven. 

Wij werken uitsluitend met producten die veilig en het beste zijn voor je huid. De huid is tenslotte een belangrijk orgaan. Onze producten van Dermalogica bevatten dus geen schadelijke stoffen.

 

 

De verschillen tussen de mannenhuid en de vrouwenhuid:

  • De mannenhuid is 25% dikker dan die van de vrouw

  • De mannenhuid is grover en heeft minder onderhuids vet

  • De mannenhuid is vetter door de aanwezigheid van meer en grotere talgklieren en door dat testosteron de talgproductie verhoogt

  • De mannenhuid heeft grotere zweetklieren een hogere zuurtegraad

  • De mannenhuid heeft een grotere perifere doorbloeding

Hierdoor heeft de huid meer kans op uitdroging, rimpelvorming, acne of couperose. Verzorging op maat is daarom een must. De Dermalogica mannenlijn is precies afgestemd op de mannenhuid. 

Mannen gezichtbehandeling
Onze gezichtsbehandeling voor mannen bestaat uit 45 minuten. Mocht je meer informatie willen dan adviseren we u graag. Voor onze tarieven klik hier.

  

Volg ik! skin and more op Facebook Facebook