Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

 LPG endermologie

 LPG Endermologie

Endermologie is een therapie die wordt uitgevoerd met een LPG apparaat. Ingenieur Louis Paul Guitay ontwikkelde in 1985 een apparaat om verkleefde brandwonden te kunnen behandelen. Daarbij ontdekte hij  dat de huid gladder en steviger werd en ook dat onregelmatigheden minder zichtbaar werden. Endermologie betekent letterlijk ‘door de huid’. Het is een vrijwel pijnloze behandelmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die blokkades opheft en die ervoor zorgt dat de stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren.  De werking van endermologie middels de LPG techniek is in diverse wetenschappelijke studies bewezen.

 

 

Lipomassage is een prachtige techniek geschikt voor het lichaam van zowel mannen als vrouwen.

                        

Voor de vrouw:

 • Hebt U last van cellulite?
 • Raakt u ondanks een gezonde lifestyle lokale vetophopingen niet kwijt?
 • Wenst u een afgelijnd silhouet en een strakke huid?
 • Wilt u na een bevalling snel uw lijn terug te vinden?
 • Hebt u geen grip over de lichamelijke gevolgen veroorzaakt door hormonale schommelingen van de menopauze?

 

Voor de man:

 • Ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon raakt u op sommige plekken uw vetbandjes niet kwijt?
 • U hebt gewicht verloren en u wilt uw lichaam vormgeven?
 • U hebt geen tijd om te sporten en u wilt graag uw «love handles» kwijt?

   

   

  Centimeters verliezen met endermologie

  Endermologie is een behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Zo kunt u zonder operatie snel en blijvend vet verliezen. Endermologie wordt uitgevoerd met een behulp van een LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.

   

   Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

  Alvorens de behandeling zal starten, vindt er eerst een intakegesprek plaats, waarin we uw wensen zullen bespreken. Daarna stellen we samen een behandelplan op.

  Het gevoel bij LPG is vergelijkbaar met een stevige massage, en wordt veelal als prettig ervaren. De kracht waarmee we de behandeling uitvoeren kan individueel aangepast worden, en zal gedurende de sessies eventueel opgevoerd worden. De behandeling zal zich niet beperken tot uw probleemgebied, om de algehele circulatie en verwijdering van overtollige vetcellen te stimuleren.U krijgt tijdens een behandeling een ‘bodysuit’ aan. Dit helpt de cilinders beter over het lichaam te glijden en uw huid wordt beschermd.

  Een endermologie behandeling richt zich op het bindweefsel. In deze huidlaag ligt het meeste collageen opgeslagen. De cilinders van het LPG-apparaat pakken een huidplooi in het te behandelen gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Een endermologie behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezonder en steviger wordt.

   

  De resultaten

  Endermologie zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt uw huid gezond en sterk. U verliest vet waar ú dat wilt! De resultaten vallen op en zijn blijvend. Endermologie is speciaal ontworpen voor het vet dat u maar niet kwijt kunt raken, ondanks sporten en diëten. Dankzij lipomassage raakt u precies die centimeters kwijt die de sportschool maar niet weg krijgt.

 LPG

FacebookInstagram