Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Wat doet lichttherapie voor je huid?

Licht voor huidverjonging 

De Beauty Angel ELT 3 collageen staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd. 

 

Verbluffend resultaat:
Deze mevrouw van 79 jaar heeft na 12 behandelingen in 6 weken met 2 sessies per week geweldig resultaat. Haar huid is zichtbaar verbeterd. De rimpels zijn verminderd maar ook de structuur van de huid is zichtbaar soepeler, oog en voelt jonger. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is bewezen dat het werkt!
De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van Beauty Angel wordt door een omvangrijke studie in en huidfysiologisch instituut alsook door een wetenschappelijk project van de universiteit Ulm bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

 

 

 

ik skin and more

 

Directe resultaten:

  • Zachte en soepele huid

  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd

  • Meer lichtintensiteit voor de huid

  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld

  • Ontspanning en goede gezondheid

 

Resultaten op lange termijn:

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld

  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté

  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

 

De ideale behandeling 
De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de Beauty Angel behandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. Door de aanvulling met hoogwaardige huidverzorgingsproducten wordt de werking van de behandeling verhoogd. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

 

De behandeling
Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Voor dat uw huid blootgesteld wordt aan het licht van de Beauty Angel, wordt uw huid gereinigd. Na deze reiniging wordt een collageenserum op de huid aangebracht die de werking van de Beauty Angel stimuleert. Nu is uw huid er klaar voor om aan het licht blootgesteld te worden. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een dag- of nachtcrème aangebracht. Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van 48 uur aan. Ten bescherming van het felle licht, worden uw ogen tijdens de behandeling beschermd. krijgt u tijdens de behandeling oogbescherming.

 

Is de behandeling voor iedereen geschikt?
De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint- Janskruid), moeten helaas afzien van de collageenbehandeling. Bij het eerste gebruik is een minimale dosis aan te bevelen, om de verdraagzaamheid te testen.

 

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?
Nee, de Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.

 

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?
Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Vanaf het 25e levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, val en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.

Hoe zorgt licht voor huidverjonging?
De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid. Klik hier voor onze lichttherapiekuren en tarieven.

 

FacebookInstagram