Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Hoe behandel je acne?

Voor de behandeling van actieve acne hebben wij verschillende mogelijkheden. Voor we gaan behandelen doen we een uitgebreide huidanalyse met behulp van de consultation cart. Daarmee bepalen we eerst uw huidtype en de mate waarin de acne actief is. Vervolgens bekijken we welke behandeling (of welke combinaties daarvan) het beste resultaat zullen geven.

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Na een aantal dagen zal de actieve acne zichtbaar minder worden. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om de acne langdurig te verminderen.

 

Voor de huid met acne is een goede huidverzorging erg belangrijk. Verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen acne verergeren en in sommige gevallen zelfs veroorzaken. Goede huidverzorgingsproducten bevatten geen parfum, geen alcohol en geen irriterende bestanddelen.Voor de vette huid is het van belang dat huidverzorgingsproducten de talgkliertjes niet verstoppen. Ondanks het grote productenaanbod is het niet makkelijk om goede producten te vinden. Hierin kunnen onze huidspecialistes je een goed advies geven.

Vergoeding zorgverzekeraar
Omdat ik! skin and more gespecialiseerd is in acnebehandelingen, kunnen de behandelingen bij ons vergoed worden. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden acnebehandelingen volledig of gedeeltelijk wanneer ze worden uitgevoerd door een erkend bedrijf en aangesloten zijn bij ANBOS. U heeft hiervoor in veel gevallen wel een aanvullende verzekering nodig. Soms moet er vooraf toestemming worden gevraagd aan de zorgverzekeraar om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Kijk hier of jouw verzekering de acne behandeling vergoedt. Of informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden van uw zorgverzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ik! skin and more is aangesloten bij ANBOS

FacebookInstagram